اخبار > برگزاری دوره آموزش آنلاین نانوایان استان مرکزی با همکاری آکادمی ملی نان



  • به گزارش روابط عمومی غله استان مرکزی : تا کنون 6 جلسه آموزشی بصورت وبینار جهت آموزش نانوایان انجام شده است. اولین تاریخ برگزاری آموزش 99/11/14 بوده که  در این دوره ( مقدماتی ،سطح یک ) به بیان اصول و روشهای پخت نان ،فرایندهای تولید شامل فرمولاسیون و شرح مواد مورد استفاده ،روش عمل آوری خمیر و مدت زمان مناسب جهت تجهیز ،شکل دهی و چانه گیری خمیر برای انواع نان سنتی شامل: سنگک،بربری،لواش و تافتون پرداخته شده و در پایان جلسات در خصوص لزوم رعایت دستور العمل ها و موازین بهداشتی و خصوصاً شیوه نامه های بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا و ضرورت استفاده از ماسک و شستن مکرر دستها و رعایت فواصل اجتماعی تشریح و پرسش و پاسخ نانوایان با استان انجام می شود.همچنین اساتید در این دوره ها ،خانم دکتر سونیا اسدی و آقای دکتر علی خزاعی می باشند.استقبال نانوایان بسیار خوب و طبق نظر خواهی های انجام شده از تدریس اساتید راضی بودند( تعداد حدود 250 نفر ). همچنین به نانوایان شرکت کننده گواهینامه ارائه می گردد.

٠٩:١٢ چهارشنبه ١٢ خرداد ١٤٠٠
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: